Advertisement

Πορτογαλία Γαλλία : Portogalia Elbetia Highlights / Πέφτει η αυλαία στη φάση των ομίλων, με την πορτογαλία να αντιμετωπίζει τη γαλλία (23/6, 22:00) στο «φέρεντς πούσκας» της βουδαπέστης σε μια αναμέτρηση που αναβιώνει μνήμες του τελικού του euro 2016 στο παρίσι.

Πορτογαλία Γαλλία : Portogalia Elbetia Highlights / Πέφτει η αυλαία στη φάση των ομίλων, με την πορτογαλία να αντιμετωπίζει τη γαλλία (23/6, 22:00) στο «φέρεντς πούσκας» της βουδαπέστης σε μια αναμέτρηση που αναβιώνει μνήμες του τελικού του euro 2016 στο παρίσι.. Ο κριστιάνο με πέναλτι άνοιξε το σκορ (31'), με τον μπενζεμά να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 45'+1'. Ο μπαπέ ζήτησε πέναλτι από τον. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ματς του euro στον όμιλο του θανάτου οι πρωταθλητές ευρώπης πορτογάλοι είναι σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά

6 λεπτά πριν μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στους ομίλους του euro 2020, θα διεξαχθεί απόψε (23/6, 22:00) στην puskas arena της βουδαπέστης. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ματς του euro στον όμιλο του θανάτου οι πρωταθλητές ευρώπης πορτογάλοι είναι σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο. Ο νικητής κατακτά το τρόπαιο! Στην κορυφή ολοκλήρωσαν τον έκτο όμιλο οι γάλλοι.

Xsfmwzawfzocim
Xsfmwzawfzocim from i4thumbs.glomex.com
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά Γαλλία, πορτογαλία και γερμανία είναι οι τρεις ομάδες που συμπλήρωσαν χθες βράδυ την 16άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα τελευταία εισιτήρια, μέσα από αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το. Πορτογαλία και γαλλία συγκρούονται πέντε χρόνια μετά από τον τελικό του παρισιού. Μπορεί να μπήκε δυνατά και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 15', όμως η συνέχεια. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην πορτογαλία και την γαλλία για τον 6ο όμιλο. Το γκολ του ρονάλντο (vid) με εκτέλεση πέναλτι του κριστιάνο ρονάλντο στο 31′ η πορτογαλία άνοιξε το σκορ κόντρα στη γαλλία στη βουδαπέστη. Ισοφάρισε με πέναλτι ο μπενζεμά (vid) η γαλλία έφερε στα ίσα το ματς με την πορτογαλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έμεινε πίσω στο σκορ. Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι φερνάντο σάντος και ντιντιέ ντεσάμπ για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του euro 2020, η οποία θα διεξαχθεί στη βουδαπέστη.

Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020.

Ισοφάρισε με πέναλτι ο μπενζεμά (vid) η γαλλία έφερε στα ίσα το ματς με την πορτογαλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έμεινε πίσω στο σκορ. Γαλλία, πορτογαλία και γερμανία είναι οι τρεις ομάδες που συμπλήρωσαν χθες βράδυ την 16άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα τελευταία εισιτήρια, μέσα από αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το. Την «επανάληψη» του τελικού του euro 2016 ανάμεσα στην. Ο ρονάνλτο έστειλε την πορτογαλία στους 16, πρώτη η γαλλία στιγμιότυπα euro 2020 ανάρτηση νέου 26' πριν Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ματς του euro στον όμιλο του θανάτου οι πρωταθλητές ευρώπης πορτογάλοι είναι σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Μπορεί να μπήκε δυνατά και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 15', όμως η συνέχεια. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ του ρονάλντο (vid) με εκτέλεση πέναλτι του κριστιάνο ρονάλντο στο 31′ η πορτογαλία άνοιξε το σκορ κόντρα στη γαλλία στη βουδαπέστη. Puskas arena, βουδαπέστη, ουγγαρία (67.000) η γαλλία έχει κερδίσει 19/27 ματς Πορτογαλία και γαλλία συγκρούονται πέντε χρόνια μετά από τον τελικό του παρισιού. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr Ο νικητής κατακτά το τρόπαιο! Πέφτει η αυλαία στη φάση των ομίλων, με την πορτογαλία να αντιμετωπίζει τη γαλλία (23/6, 22:00) στο «φέρεντς πούσκας» της βουδαπέστης σε μια αναμέτρηση που αναβιώνει μνήμες του τελικού του euro 2016 στο παρίσι.

Το γκολ του ρονάλντο (vid) με εκτέλεση πέναλτι του κριστιάνο ρονάλντο στο 31′ η πορτογαλία άνοιξε το σκορ κόντρα στη γαλλία στη βουδαπέστη. Τρίτη, 15 ιουνίου 2021, 00:07. Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι φερνάντο σάντος και ντιντιέ ντεσάμπ για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του euro 2020, η οποία θα διεξαχθεί στη βουδαπέστη. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο. Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια.

Hvxsgtwe9wqurm
Hvxsgtwe9wqurm from www.fosonline.gr
Ο κριστιάνο με πέναλτι άνοιξε το σκορ (31'), με τον μπενζεμά να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 45'+1'. Γαλλία, πορτογαλία και γερμανία είναι οι τρεις ομάδες που συμπλήρωσαν χθες βράδυ την 16άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα τελευταία εισιτήρια, μέσα από αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το. Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι φερνάντο σάντος και ντιντιέ ντεσάμπ για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του euro 2020, η οποία θα διεξαχθεί στη βουδαπέστη. Επιεικώς απαράδεκτη και η εικόνα που έβγαλε κόντρα στη γερμανία, και ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι. Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια. Η γαλλία έχει τέσσερις βαθμούς. Ο νικητής κατακτά το τρόπαιο! Η γαλλία έχει προκριθεί και θα κυνηγήσει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση.

Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια.

Επιεικώς απαράδεκτη και η εικόνα που έβγαλε κόντρα στη γερμανία, και ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην πορτογαλία και την γαλλία για τον 6ο όμιλο. Η γαλλία έχει προκριθεί και θα κυνηγήσει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση. Την «επανάληψη» του τελικού του euro 2016 ανάμεσα στην. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά Γαλλία, πορτογαλία και γερμανία είναι οι τρεις ομάδες που συμπλήρωσαν χθες βράδυ την 16άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα τελευταία εισιτήρια, μέσα από αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ματς του euro στον όμιλο του θανάτου οι πρωταθλητές ευρώπης πορτογάλοι είναι σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr Ο ρονάνλτο έστειλε την πορτογαλία στους 16, πρώτη η γαλλία στιγμιότυπα euro 2020 ανάρτηση νέου 26' πριν Πορτογαλία και γαλλία συγκρούονται πέντε χρόνια μετά από τον τελικό του παρισιού. Χρειάσθηκε να περάσουν 16 χρόνια για να ξαναβρεθούν στο γήπεδο η γαλλία με την πορτογαλία, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μπορεί να μπήκε δυνατά και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 15', όμως η συνέχεια. Ισοφάρισε με πέναλτι ο μπενζεμά (vid) η γαλλία έφερε στα ίσα το ματς με την πορτογαλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έμεινε πίσω στο σκορ.

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του euro με την πορτογαλία να υποδέχεται την γαλλία. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά Επιεικώς απαράδεκτη και η εικόνα που έβγαλε κόντρα στη γερμανία, και ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι. Το γκολ του ρονάλντο (vid) με εκτέλεση πέναλτι του κριστιάνο ρονάλντο στο 31′ η πορτογαλία άνοιξε το σκορ κόντρα στη γαλλία στη βουδαπέστη.

S Aats6cqks2ym
S Aats6cqks2ym from images32.inewsgr.com
Το γκολ του ρονάλντο (vid) με εκτέλεση πέναλτι του κριστιάνο ρονάλντο στο 31′ η πορτογαλία άνοιξε το σκορ κόντρα στη γαλλία στη βουδαπέστη. Ισοφάρισε με πέναλτι ο μπενζεμά (vid) η γαλλία έφερε στα ίσα το ματς με την πορτογαλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έμεινε πίσω στο σκορ. Γαλλία, πορτογαλία και γερμανία είναι οι τρεις ομάδες που συμπλήρωσαν χθες βράδυ την 16άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα τελευταία εισιτήρια, μέσα από αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το. Πρεμιέρα για πορτογαλία, γαλλία και γερμανία στον «όμιλο του θανάτου». Ο ρονάνλτο έστειλε την πορτογαλία στους 16, πρώτη η γαλλία στιγμιότυπα euro 2020 ανάρτηση νέου 26' πριν Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια. Ο κριστιάνο με πέναλτι άνοιξε το σκορ (31'), με τον μπενζεμά να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 45'+1'. 6 λεπτά πριν μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στους ομίλους του euro 2020, θα διεξαχθεί απόψε (23/6, 22:00) στην puskas arena της βουδαπέστης.

Χρειάσθηκε να περάσουν 16 χρόνια για να ξαναβρεθούν στο γήπεδο η γαλλία με την πορτογαλία, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ισοφάρισε με πέναλτι ο μπενζεμά (vid) η γαλλία έφερε στα ίσα το ματς με την πορτογαλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έμεινε πίσω στο σκορ. Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια. Πορτογαλία και γαλλία συγκρούονται πέντε χρόνια μετά από τον τελικό του παρισιού. Ο νικητής κατακτά το τρόπαιο! Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι φερνάντο σάντος και ντιντιέ ντεσάμπ για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του euro 2020, η οποία θα διεξαχθεί στη βουδαπέστη. 6 λεπτά πριν μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στους ομίλους του euro 2020, θα διεξαχθεί απόψε (23/6, 22:00) στην puskas arena της βουδαπέστης. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr Puskas arena, βουδαπέστη, ουγγαρία (67.000) η γαλλία έχει κερδίσει 19/27 ματς Στην κορυφή ολοκλήρωσαν τον έκτο όμιλο οι γάλλοι. Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020. Το γκολ του ρονάλντο (vid) με εκτέλεση πέναλτι του κριστιάνο ρονάλντο στο 31′ η πορτογαλία άνοιξε το σκορ κόντρα στη γαλλία στη βουδαπέστη. Μπορεί να μπήκε δυνατά και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 15', όμως η συνέχεια. Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του euro με την πορτογαλία να υποδέχεται την γαλλία.

Posting Komentar

0 Komentar